Thumbnail

Lehmirantaa uudistetaan ja remontti etenee aikataulussa

1980-luvulla rakennetussa D-talossa on alkanut LVIS-saneeraus vuodenvaihteen huoltotauon aikana ja työt ovat edenneet ripeästi. 

Remontin vaikutukset kävijöillemme ovat vähäiset. Ohjelmallinen lomatoiminta, ravintola ja kylpylä päästään avaamaan 7.2 ja D-siiven majoitushuoneet saadaan majoituskäyttöön maalis-huhtikuun taitteessa. 
Ravintolaan tai kylpylään voi päiväsaikaan satunnaisesti kantautua remontin ääniä. Remontoitava alue on rajattu ja suojattu siten, ettei pölyhaittoja pitäisi päästä muihin tiloihin. 
Kuntosalille on järjestetty kulku ulkokautta. Hieroja ja kosmetologi palvelevat väistötiloissa. Kampaamo- ja suolahuonepalvelut palaavat valikoimaan toukokuussa.

D-talon portaikko on poissa käytöstä remontin ajan. Esteetön kulku sisäkäytävää pitkin ravintolarakennukseeen on tarkoitettu remontin aikana ensisijassa liikuntaesteisten asiakkaiden käyttöön.  Toivoisimme, että muut asiakkaamme kulkisivat ravintolaan ulkokautta, jotta D-talon hissi ei ruuhkautuisi. D-talo saadaan kokonaisuudessaan käyttöön toukokuun alkuun mennessä  - entistäkin ikäystävällisempänä.
 

Tervetuloa lomailemaan tai kursseille Lehmirantaan!