Thumbnail

Minna Nikander aloitti Lehmirannan palvelupäällikkönä

Lehmirannan uutena palvelupäällikkönä on 9.1.2019 aloittanut salolainen Minna Nikander. Koulutukseltaan hän on kansainvälisen kaupan tradenomi vuodelta 2002. Johtamisen ja palveluliiketoiminnan MBA-opinnot valmistuvat suunnitelman mukaan vielä kevään aikana.

Kasvot voivat monelle Lehmirannan asiakkaalle olla tutut, koska hän on jo usean vuoden ajan tehnyt Lehmirannassa jumppien ja muiden liikuntaryhmien tuurauksia. Minna tunteekin hyvin Lehmirannan asiakaskunnan käytännön työn kautta.

- Olen aktiivinen toimija, jolle on tärkeää päästä itse osallistumaan ja tekemään asioita. Lehmiranta on hieno paikka tehdä työtä. Täällä on luontoa sekä monipuoliset mahdollisuudet ja hyvä sijainti ajatellen erilaisten tapahtumien järjestämistä.

Palvelupäällikön tehtävässä yhdistyvät erityisesti palvelutuotteiden, myynnin ja markkinoinnin kokonaisuudet. Se, miten palvelusisällöt, kuten lomapaketit, kurssit, kokoukset jne. kootaan helposti myytäviksi ja markkinoitaviksi tuotteiksi.

- Minulla on kokemusta projektien vedosta ja johtamisesta sekä kehittämistyöstä. Edelliset 16 vuotta toimin Op Turun Seudun palveluksessa, viimeisin tehtävä siellä oli Liikkuvan OP:n asiakkuuspäällikkönä.

Mukavinta uudessa työssään Minna Nikanderin mukaan on mahdollisuus oppia uutta ja samalla haastaa itseään.

- Olen tehnyt pitkään asiakaspalvelutyötä ja se on lähellä sydäntä. Haluan tehdä töitä ihmisten kanssa. Mottoni onkin, että tehdään yhdessä ja ilolla eteenpäin.

Palvelupäällikkönä Minna Nikander toimii jatkossa Lehmirannan johtajan sijaisena sekä esimiehenä Lehmirannan toimintayksiköiden esimiehille.

Minnan tavoittaa puhelimella numerosta 040 727 5775. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@elakeliitto.fi