Thumbnail

Uutta oppia ja virtaa harrastekursseilta

Lehmirannan harrastekurssit on suunniteltu eläkeläisiä silmällä pitäen, mutta toki ilmoittautua voi kuka tahansa iästä riippumatta! Kurssien aiheet vaihtelevat musiikista taiteisiin ja liikunnasta digitaitoihin.

Harrastekursseilla pääset oppimaan uutta, ylläpitämään taitojasi ja tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä eri puolilta Suomea.

Harrastekurssi-info

Lehmirannassa järjestetään lähes viikoittain erilaisia kursseja. Osa on Eläkeliiton järjestämiä vapaaehtoisten ja yhdistystoimijoiden koulutuksia, loput Lehmirannan omia harrastekursseja. 

Lue lisää
Paritanssin peruskurssi 11.-17.2.2019

Kurssilla harjoitellaan suomalaiseen lavatanssikulttuuriin liittyviä tansseja perinteisistä lajeista uudempiin tuulahduksiin.

Lue lisää
Kirjoittajakurssi 25.2.-3.3.2019

Kirjoita omat elämänkokemuksesi luettaviksi tarinoiksi, runoiksi, proosaksi tai näytelmäksi. Kerää muistosi talteen, työstä, luo ja julkaise.

Lue lisää
Lavatanssijumppa- eli Laviskurssi 28.2.-3.3.2019

Lavatanssijumppa perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavatanssijumppakurssilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppa, jenkka, valssi, rock/jive, samba.

Lue lisää
Karaokekurssi 5.- 8.3.2019

Kokeneet karaokeohjaajat ovat paikalla vain teitä varten. Päivisin järjestetään ns.

Lue lisää
Ääni soimaan- yksinlaulukurssi 8.- 11.3.2019

Kurssille ovat tervetulleita kaikki yksilöllisestä laulunohjauksesta kiinnostuneet ja esim. karaokekilpailuihin osallistujat.

Lue lisää
Puutarhakurssi 8.- 11.3.2019

Kurssilla perehdytään puutarhan suunnitteluun ja hoitoon sekä opastetaan mm. istutusten oikeaoppiseen leikkaamiseen. Kurssilla käsitellään myös esim. puutarhan estetiikkaa ja hyötykasvien hoitoa.

Lue lisää
Akvarellimaalauskurssi 15.- 18.3.2019

Kurssi on tarkoitettu akvarellimaalauksesta kiinnostuneille, myös aloittelijoille. Päivittäin harjoitellaan eri maalausaiheita ja tekniikoita ja syksyllä hyödynnetään luonnon runsas väriloisto.

Lue lisää
Edunvalvontavaltakirjakurssi 26.- 29.3.2019

Edunvalvontavaltakirja tehdään tulevaisuuden varalle silloin, kun kaikki on vielä hyvin. Siinä nimetään, kuka hoitaa omia asioita, jos niitä ei jonain päivänä itse kykene hoitamaan.

Lue lisää
SENIO- Rivitanssikurssi 29.3.- 1.4.2019

Rivitanssi on suosittu ja tutkitusti loistava tanssilaji myös ikäihmisille sen monipuolisuuden tähden. Muisti, ryhti ja tasapaino paranevat.

Lue lisää
Harmonikansoiton alkeiskurssi (erikoiskurssi) 2.- 8.4.2019

Haluaisitko oppia uuden mukavan taidon? Tämä harmonikkakurssi on tarkoitettu todellisille vasta-alkajille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta harmonikan soittamisesta, tai sitä on erittäin vähän.

Lue lisää
Seikkaillaan netissä 9.- 15.4.2019

Kurssi on tarkoitettu tietotekniikkaa tai älylaitteita jonkin verran käyttäneille. Haluaisit parantaa taitojasi juuri netin käyttäjänä.

Lue lisää
Liikunta- ja terveyskurssi 23.- 26.4.2019

Kurssi on tarkoitettu kaikille kunnosta ja terveydestä huolehtiville ja uusista liikuntavirikkeistä kiinnostuville miehille ja naisille.

Lue lisää
Painonhallintakurssi (erikoiskurssi) 23.- 28.4.2019

Kurssi on tarkoitettu kaikille painonsa kanssa kamppaileville ikääntyville henkilöille.

Lue lisää
Karaokekurssi 25.-28.4.2019

Kokeneet karaokeohjaajat ovat paikalla vain teitä varten. Päivisin järjestetään ohjattua karaokelaulantaa, jolloin voitte harjoitella kappaleita ja ohjaajat antavat vinkkejä ja opastusta lauluun.

Lue lisää
Sosiaalisen median alkeet vasta-alkajille 6.-11.5.2019 ( 5vrk)

Haluaisitko oppia liikkumaan sosiaalisessa mediassa? Kurssi on tarkoitettu tietotekniikkaa tai älylaitteita jonkin verran käyttäneille.

Lue lisää
Kuorolaulukurssi 13.- 19.5.2019

Kurssi on suunnattu kaikille kuorolaulamisesta kiinnostuneille. Aikaisempaa kuorolaulukokemusta ei tarvita. Olet tervetullut iloiseen joukkoon ensikertalaisena tai kokeneempana kuorokonkarina.

Lue lisää
Golfin alkeiskurssi (erikoiskurssi) 15.- 19.5.2019

Ikäihmisille suunnattu alkeiskurssi tähtää green cardin suorittamiseen. Hinta sis. puolihoitomajoituksen Lehmirannassa sekä kenttä- ja opetusmaksut ammattitaitoisen Pron johdolla.

Lue lisää
Lavatanssin pika-alkeet 23.- 27.5.2019

Kurssilla opetellaan lavatansseista hidasta valssia, valssia, foxia ja kävelyhumppaa. Lisäksi harjoitellaan myös tanssitekniikkaa.

Lue lisää
Karaokekurssi 28.- 31.5.2019

Kokeneet karaokeohjaajat ovat paikalla vain teitä varten.

Lue lisää
Pirkon lempeä pilates 3.- 6.6.2019

Pilates on tämän ajan tunnetuin kehonhallintamenetelmä. Moni meistä ei osaa käyttää kehon syviä, asentoa ylläpitäviä, lihaksia.

Lue lisää
Retkeilykurssi (erikoiskurssi) 6.- 9.6.2019

Uutuuskurssi kaikille luontoretkeilystä kiinnostuneille. Kurssin tarkoituksena on jakaa hyödyllisiä vinkkejä sekä rohkaista itsenäiseen luonnossa liikkumiseen.

Lue lisää
Maalauskurssi kuvataiteen harrastajille 23.- 29.7.2019

Näe ja maalaa – maalaa ja näe. Kurssilla keskitytään öljy- (vesiliukoiset öljyvärit), akryyli- tai akvarellimaalaukseen, jokaisen oman valinnan mukaan.

Lue lisää