Thumbnail

Kesä on ryhmäretkien kulta-aikaa

Lehmirannan sijainti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan matkailukohteiden tuntumassa on mitä parhain. Lomakeskuksesta saat ryhmällesi avaimet käteen opastetun retken saaristoon, ruukkikyliin ja kartanoihin toiveidesi mukaisesti. Lehmirannan retkipalvelut kattavat retkisuunnittelun ja -varaukset sekä pääsääntöisesti myös retkiopastuksen.

Lue Lehmirannan retkipalveluista ryhmille

Suosittuja kohteita ovat olleet mm. saariston pikkurengastie, Fiskarsin ruukkikylä sekä Naantali ja Kultaranta. Suosittelemme myös kokeilemaan Salon tarjoamia kohteita; Teijon ruukkikyliä ja kansallispuistoa, Wiurilan kartanoa, Taidemuseo Veturitallia sekä Elektroniikkamuseota, jossa Nokian koko matkapuhelinhistoria on koottu yhteen paikkaan.

Torstaiset iltatorit ovat Salon kesän sykkivä sydän

Lehmirannasta järjestetään kesätorstaisin, asiakkaiden niin toivoessa, yhteiskuljetuksia Salon iltatorille (kuljetuksesta erillinen maksu). Mikäli olet Lehmirannassa omalla autolla Iltatoriin kannattaa tutustua myös omatoimisesti.

Salon keskustassa Salonjoen rannalla sijaitseva tori on valittu v. 2016 Maaseudun Tulevaisuuden lukijoiden keskuudessa Suomen parhaaksi toriksi. Salon suosituinta kesätapahtumasarjaa, iltatoreja, järjestetään kesäkuusta elokuun loppuun joka torstai.

Tapahtumat keräävät kesäisin yhteensä jopa 50 000 ihmisen yleisön ja tunnelma on leppoisan kesäinen. Iltatoreilla on sekä aikuisten että lasten kirpputori, torikauppiaita sekä lavan ilmaiskonserteissa laaja kattaus esiintyjiä valtakunnan huipulta.

Torin ohjelmisto kesällä 2018 www.saloniltatori.fi