Thumbnail

Lomaviikkoja eri teemoilla

Jokaisella Lehmirannan lomaviikolla on oma teema, joka värittää viikon aikana järjestettävää ohjelmaa. Valitse oma teemasi ja hyppää mukaan iloiseen joukkoon!
Elämää kaikilla aisteilla - Lehmirannan kulttuuriviikot
Lehmirannan "Elämää kaikilla aisteilla" -kulttuuriviikoilla nautitaan parhaita paloja niin Suomen kuin eri maiden kulttuureista.
Lomaviikon yleiskuvaus
Juhannusloma 19.-25.6.2018
Vietä juhannus järven rannalla nauttien perinteikkäästä juhannusohjelmasta, uusista ja vanhoista ystävistä sekä keskiyön auringosta ja kesäisestä luonnosta.
Lue lisää
Lehmiranta tanssii ja soi

Viikon aikana Lehmirannassa raikaa musiikki. Tällä viikolla tanssitaan paljon ja vähintään yhtenä iltana lavalle nousee aito tanssiorkesteri.

Lomaviikon yleiskuvaus
Nuoruusajan ikivihreät
Nostalginen viikko sisältää runsaasti musiikkipitoista ohjelmaa ja perinteistä tanssimusiikkia 40-, 50- ja 60-luvuilta.
Lomaviikon yleiskuvaus
Pelimanniviikko
Pelimanniviikot ovat vauhdikkaita musiikintäyteisiä viikkoja, joiden aikana voi nauttia vanhasta tanssimusiikista sekä eri puolilta Suomea tulevien pelimannien musisoinnista.
Lomaviikon yleiskuvaus
Vanhakin nuortuu - eläkeikäisten liikunnallinen loma
Reipas lomaviikko aktiivisille eläkeläisille. Sisältää sopivassa suhteessa liikettä ja lepoa sekä tietoiskuja hyvinvoinnista. Poimi itsellesi parhaat vinkit hyvinvoinnin ylläpitoon.
Lomaviikon yleiskuvaus
Lomaviikkokalenteri
Lehmirannan vuosi koostuu lomaviikoista, joilla jokaisella on oma teema. Valitse joko itsellesi sopiva ajankohta tai teema ja varaa lomasi nyt!
Tutustu kalenteriin