Thumbnail

Palvelut ryhmille

Lehmirannan lomakeskus on oivallinen lomakohde eläkeläisten bussiryhmille.

Yhdestä paikasta on mahdollista saada edullisesti kaikki mukavaan lomaan tarvittavat palvelut: majoitus, ruokailut, ohjelma, kylpylä, kevyitä hoitoja ja retket lähialueille.

Lehmirantaan voi tulla päiväretkelle (=Iltapäiväohjelmat), muutaman päivän pikkulomalle tai koko teemaviikoksi. Jälkimmäisiin voi joustavasti yhdistellä joko retkipalveluita tai laajempia matkapalveluita.

Lomaviikon aikana voi tutustua muihin eri puolilta Suomea tuleviin ryhmiin ja viettää aikaa samanhenkisessä seurassa yhdessä tehden ja lomaillen. Iltamissa ryhmät voivat esittää omia ohjelmanumeroitaan ja osaamistaan. Kunkin viikon lomaohjaaja ottaa vastaan ohjelma- ja esiintymistoiveita.

Tutustu lomaviikkojen teemoihin

Tiedustele ja varaa

Ryhmämyynti
puh. (02) 7275 320 tai mervi.grohn@elakeliitto.fi

Ryhmien Pikkulomat

Pikkuloma sisältää päivällisen tulopäivänä, yöpymiset, puolihoidon, kylpylän käytön aukioloaikoina sekä lomakeskuksen ohjelman ja lomatoiminnan palvelut ko. aikana.

Lue lisää
Päiväretket lehmirantaan
Lehmirannan ohjelmatapahtumat on tarkoitettu erityisesti päiväretkiä tekeville ryhmille. Tapahtumakokonaisuus sisältää esim konsertin, ruokailun, talon esittelyn sekä tutustumisen kiehtovaan asenäyttelyyn.
Lue lisää
Ryhmäedut
Ryhmäetuna joka 16. ryhmän jäsen lomailee Lehmirannassa ilmaiseksi. Täydelle bussiryhmälle neljä vapaapaikkaa.
Lue lisää
Lehmirannan retkipalvelut
Lehmirannan sijainti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan matkailukohteiden tuntumassa on mitä parhain.
Lue lisää
Lehmirannan matkapalvelut ryhmille
Matkapalvelut tarkoittavat avaimet käteen -palvelua. Lehmirantaan suuntautuvien lomien ja pikkulomien yhteyteen voimme nyt joustavasti paketoida mieleisiänne palveluita, vaikkapa ruokailu matkan varrella Lehmirantaan tai teatteri- tai konserttiliput.
Lue lisää
Pikkujoulut 2018
Viettäkää mukava pikkujoulu ryhmänne kanssa Lehmirannassa. Voitte valita jouluisen konsertin tai viipykää parin yön yli nauttien lomaohjelmasta laajemmin.
Lue lisää
Seniorimatkatori 3.12.2018

Seniorimatkatori on senioriryhmien matkanvetäjille suunniteltu toripäivä, jossa voit tutustua loma- ja retkikohteisiin, matkapalveluiden tuottajiin sekä kuulla tietoiskuja ajankohtaisista matkanjär

Lue lisää