Järvimaisema Lehmijärvelle Lehmirannan lomakeskuksen pihalla

Palvelut yrityksille ja ryhmille

Lehmirannan lomakeskus on oivallinen kohde eläkeläisten ryhmälomille sekä yhteisöjen ja yritysten koulutus- ja työhyvinvointitapahtumille.

Yhdestä paikasta on mahdollista saada edullisesti kaikki mukavaan lomaan tai kokouspäivään tarvittavat palvelut: majoitus, ruokailut, ohjelma, kylpylä, kevyitä hoitoja sekä retket lähialueille.

Lehmirannasta löytyvät hyvät ja monipuoliset tilat yritysten ja ryhmien kokous- ja virkistyskäyttöön sekä tyhy-päiviin.

Lehmirantaan voi tulla päiväretkelle (=Iltapäiväohjelmat), muutaman päivän pikkulomalle tai koko teemaviikoksi. Jälkimmäisiin voi joustavasti yhdistellä joko retkipalveluita tai laajempia matkapalveluita.

Lomaviikon aikana voi tutustua muihin eri puolilta Suomea tuleviin ryhmiin ja viettää aikaa samanhenkisessä seurassa yhdessä tehden ja lomaillen. Iltamissa ryhmät voivat esittää omia ohjelmanumeroitaan ja osaamistaan. Kunkin viikon lomaohjaaja ottaa vastaan ohjelma- ja esiintymistoiveita.

Tutustu lomaviikkojen teemoihin

Tiedustele ja varaa

Ryhmämyynti arkisin klo 9-15
puh. (02) 7275 320 tai mervi.grohn@elakeliitto.fi

Lehmirannan kokouspalvelut
Salossa sijaitseva Lehmiranta on oiva paikka erilaisten tapahtumien, kokousten, virkistys- ja merkkipäivien järjestämiseen.
Lue lisää
Ryhmien Pikkulomat

Pikkuloma sisältää päivällisen tulopäivänä, yöpymiset, puolihoidon, kylpylän käytön aukioloaikoina sekä lomakeskuksen ohjelman ja lomatoiminnan palvelut ko. aikana.

Lue lisää
Ryhmäedut
Ryhmäetuna joka 16. ryhmän jäsen lomailee Lehmirannassa ilmaiseksi.
Lue lisää
Opastetut retket
Nähtävää Lehmirannan lähialueella riittää vaikka useaksi viikoksi. Ryhmä voi valita jonkin valmiin retkivaihtoehdon tai teille voidaan räätälöidä jotain aivan muuta ja yllättävää.
Lue lisää
Lehmirannan matkapalvelut ryhmille
Matkapalvelut tarkoittavat avaimet käteen -palvelua. Lehmirantaan suuntautuvien lomien ja pikkulomien yhteyteen voimme nyt joustavasti paketoida mieleisiänne palveluita, vaikkapa ruokailu matkan varrella Lehmirantaan tai teatteri- tai konserttiliput.
Lue lisää
Päiväretket Lehmirantaan
Lehmirannan ohjelmatapahtumat on tarkoitettu erityisesti päiväretkiä tekeville ryhmille. Tapahtumakokonaisuus sisältää esim konsertin, ruokailun, talon esittelyn sekä tutustumisen kiehtovaan asenäyttelyyn.
Lue lisää
Iltapäivätapahtumien kalenteri
Lehmirannan iltapäivätapahtumien ohjelmistoon kuuluu konsertteja, koomikkoja, näytelmiä, ohjelmallisia ruokatapahtumia, tansseja ja paljon muuta.
Ohjelmisto