Thumbnail

Iloisia lomia ja hyödyllisiä kursseja

Lehmirannan lomakeskuksessa järjestetään ohjelmallisia virkistyslomia ja harrastekursseja eläkeikäisille. Lomapäiviin kuuluu liikuntatuokioita, musiikkia ja iloista yhdessäoloa.

Rytmiä, riemua ja rentoutumista

Lehmiranta tarjoaa asiakkailleen laadukkaita matkailupalveluita: hotellimajoitusta sekä kylpylä-, kokous-, ravintola- ja kahvilapalveluita. Toiminnan ytimessä ovat kuitenkin eläkeikäisille suunnatut ohjelmalliset lomat ja kurssit.

Lomavuosi on jaettu teemaviikkoihin (5 tai 6 vrk) tai lyhyempiin jaksoihin, joiden sisällä lomaohjelmaa tarjotaan. Lomapäiviin sisältyy eläkeikäisille suunniteltua liikuntaa, vesijumppaa, ohjelmallisia illanviettoja, aivojumppaa, yhteislaulua, tanssia ja muuta yhdessäoloa. Jokainen voi valita, mihin ohjelmiin ottaa osaa vai nauttiiko mieluummin vaikkapa kylpylän palveluista tai ympäröivästä luonnosta ulkoillen.

Lomalle voi tulla yksin, kaksin tai isommalla ryhmällä. Ryhmille suunnitellut omat lomatuotteet esitelty Ryhmille -osiossa.

Lomaviikkojen sisältä voi varata haluamansa mittaisen puolihoitoloman tai nauttia palveluista ja ohjelmasta koko viikon ajan. Lomaviikkojen lisäksi Lehmirannan lomakalenterista löytyy eri aiheisia minilomia, harrastekursseja ja päivätapahtumia.

Eläkeliitto järjestää lomakeskuksessa omia järjestö- ja hankekoulutuksiaan ja lomajärjestöt ostavat Lehmirannasta tuettuja lomakokonaisuuksia.

Lehmirannan lomatarjouksia
Ohittamattomia tarjouksia alkuvuoteen 2019: Helmikuussa kaikki lomailee jäsenhinnoin, Viikonlopputarjous pelimanniviikolle, Kauko Simonen viihdeviikonlopun tähtenä jne.
Lue lisää
Lomaviikkoja eri teemoilla
Jokaisella Lehmirannan lomaviikolla on oma teema, joka värittää viikon aikana järjestettävää ohjelmaa. Valitse oma teemasi ja hyppää mukaan iloiseen joukkoon!
Lue lisää lomaviikoista
Tuetut lomat Lehmirannassa
Alkuvuoden 2019 STEA:n tukemille lomille on haku käynnissä! Tutustu lomateemoihin ja hae lomatukea. Tuettuja lomia Lehmirannassa järjestävät Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto MTLH, Solaris-lomat ja Hyvinvointilomat.
Lue lisää
Uutta oppia ja virtaa harrastekursseilta
Lehmirannan harrastekurssit on suunniteltu eläkeläisiä silmällä pitäen, mutta toki ilmoittautua voi kuka tahansa iästä riippumatta! Kurssien aiheet vaihtelevat musiikista taiteisiin ja liikunnasta digitaitoihin. 
Lue lisää harrastekursseista
Minilomat
Minilomat ovat valmiita 2-3 vuorokauden lomakokonaisuuksia, joihin on koottu asiakkaidemme toiveiden mukaisia palveluja.
Lue lisää