Thumbnail

Iloisia lomia ja hyödyllisiä kursseja

Lehmirannan lomakeskuksessa järjestetään ohjelmallisia virkistyslomia ja harrastekursseja eläkeikäisille. Lomapäiviin kuuluu liikuntatuokioita, musiikkia ja iloista yhdessäoloa.

Rytmiä, riemua ja rentoutumista

Lehmirannan toiminnan ytimessä ovat eläkeikäisille suunnatut ohjelmalliset lomat ja kurssit.

Lomalle voit tulla yksin, kaksin tai isommalla ryhmällä. Ryhmille suunnitellut omat lomatuotteet esitelty Ryhmille -osiossa.

Lomaviikkojen sisältä voit varata haluamasi mittaisen puolihoitoloman tai nauttia palveluista ja ohjelmasta koko viikon ajan. Lomaviikkojen lisäksi Lehmirannan lomakalenterista löytyy eri aiheisia minilomia, harrastekursseja ja päivätapahtumia.

Eläkeliitto järjestää lomakeskuksessa omia järjestö- ja hankekoulutuksiaan ja lomajärjestöt ostavat Lehmirannasta tuettuja lomakokonaisuuksia.

Lehmirannan lomatarjouksia
Ohittamattomia elämyksiä edullisesti! Lähde ystäviesi kera viettämään lomaa.
Lue lisää
Lomaviikkoja eri teemoilla
Lomaviikkojen teemat värittävät viikon aikana järjestettävää ohjelmaa. Valitse oma teemasi, sopiva ajankohta ja hyppää mukaan iloiseen joukkoon!
Lomaviikkokalenteri
Harrastekurssikalenteri
Lehmirannan harrastekurssit on suunniteltu eläkeläisiä silmällä pitäen, mutta toki ilmoittautua voi kuka tahansa iästä riippumatta! Kurssien aiheet vaihtelevat musiikista taiteisiin ja liikunnasta digitaitoihin. 
Harrastekurssikalenteri
Minilomat
Minilomat ovat valmiita 2-3 vuorokauden lomakokonaisuuksia, joihin on koottu asiakkaidemme toiveiden mukaisia palveluja.
Lue lisää
Tuetut lomat Lehmirannassa
Hae STEA:n tukemille lomille Lehmirannassa! Tutustu lomateemoihin ja hae lomatukea. Tuettuja lomia Lehmirannassa järjestävät Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto MTLH, Solaris-lomat ja Hyvinvointilomat.
Lue lisää