Thumbnail

Lehmirannan matkapalvelut ryhmille

Matkapalvelut tarkoittavat avaimet käteen -palvelua. Yöpyvät ryhmät voivat tilata Lehmirannan loman tai pikkuloman yhteyteen erilaisia täydentäviä palveluita, kuten kuljetuksen, tai vaikkapa teatteriliput. Kaikki yhdellä puhelinsoitolla.

Matkapaketti- ja monen muunkin lain muutosten pyörteissä Lehmiranta haluaa helpottaa ryhmien matkanvetäjien tehtävää.

Lehmirantaan suuntautuvien lomien ja pikkulomien yhteyteen voitte nyt joustavasti paketoida mieleisiänne palveluita, myös sellaisia, jotka ovat yhteistyökumppaneiden toteuttamia. Nämä palvelut voivat olla esim. ruokailu matkan varrella paikkakunnaltanne Lehmirantaan tai vaikkapa teatteri- tai konserttiliput toivomaanne näytökseen. Matkanvetäjä voi jättää matkan yksityiskohtien järjestelyn Lehmirannan huoleksi ja keskittyä matkan mainostamiseen ja ryhmän kokoamiseen.

Lomakeskuksella on matkatoimisto-oikeudet ja se voi toimia vastuullisena matkanjärjestäjänä Lehmirantaan suuntautuvissa matkoissa. Matkanteko ei koskaan ole ollut näin helppoa ja riskitöntä.

Vierailuun voidaan liittää esimerkiksi:

  • pääsymaksut retkikohteissa
  • kohdeopastukset retkikohteissa
  • kahvitukset ja ruokailut retkikohteissa tai matkalla Lehmirantaan/-rannasta
  • kuljetus kotipaikkakunnalta Lehmirantaan ja takaisin
  • teatteri- tai konserttiliput
  • hoitopalvelut lomakeskuksen hoito-osastolla
  • muut mahdolliset matkailupalvelut

Matkapalveluiden hinnoittelu

Lehmirannan matkapalveluissa ryhmän tilaamat palvelut kootaan yhteishintaan yhdelle laskulle. Summaan on sisällytetty myös matkapalvelujen järjestelykustannukset. Ryhmän laskun suuruus riippuu tilauksen sisällöstä.

Vapaapaikkojen edellytyksenä on ryhmälaskutus.

Huom! Lehmiranta voi taata ryhmävapaat vain itse tuottamistaan palveluista. Ennakkomaksut erääntyvät 2 kk ennen saapumista.

Tilaukset ja tiedustelut

Lehmirannan myyntipalvelu:
puh. 02 7275 200

Ryhmämyynti:
puh. 02 7275 320 tai 040 7275 377