Nainen katsoo tietokonetta

Digitaitoja arkeen -kurssi 6.–9.8.

Ilmoittautuminen 6.7. mennessä lehmiranta@elakeliitto.fi
6.8.9.8.2024
Lehmirannan lomakeskus

Kouluttaja: Maria Vakkuri ja Mia Kuisma 

Kurssilla opetellaan yhdessä arjessa tarvittavia digitaitoja, kuten tiedostojen luomista ja tallentamista, kuvien siirtämistä kamerasta ja kännykästä koneelle, tekstin kirjoittamista ja muita hyödyllisiä tietokoneen käyttöön liittyviä taitoja. Lisäksi perehdymme yleisimpien palveluiden, kuten Kelan, verkkopankkien, ja terveydenhuollon Oma Kanta palvelun käyttöön. Kurkistamme myös sosiaalisen median maailmaan ja opettelemme, miten voimme luoda tunnukset ja lisätä sisältöä esimerkiksi Facebookin ja Instagramin puolelle.  

Otathan mukaan oman kannettavan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin. Opetus tapahtuu Android laitteilla, sekä Microsoft ympäristössä. Kurssilla ei tutustuta Applen laitteiden käyttöön. 

Taitoja opetellaan rauhassa kannustavassa ilmapiirissä. Kurssin sisältö pyritään muokkaamaan osallistujien toiveiden mukaan niin, että jokainen kurssilainen löytäisi apua ja neuvoja itseään askarruttaviin kysymyksiin.

Ilmoittauduthan kursseille viimeistään 1kk ennen kurssin alkua. Myöhemminkin pääsee vielä mukaan, jos kurssi järjestetään ja paikkoja on avoinna.  

 

Hinta: 360 €/hlö 2hh puolihoidolla.

Eläkeliitto ry:n jäsenhinta: 318 €/hlö 2hh puolihoidolla.

Yhden hengen huoneen lisämaksu 32 €/vrk. 

 

Kurssin toteutumisen edellytyksenä on vähintään 8 osallistujaa.

 

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. 02 727 5200 arkisin klo 9-15
lehmiranta@elakeliitto.fi