Thumbnail

Hyvinvointia itselle 15.–21.11.

15.11.21.11.2022
Lehmirannan lomakeskus

Tutkimusten mukaan lyhytkin, kymmenen minuutin oleilu metsässä auttaa vähentämään stressiä. Metsässä samoillessa pulssi hidastuu, verenpaine laskee ja stressi vähenee. Vietä rentouttava loma ohjelmista sekä kauniista ympäristöstä nauttien. Lehmiranta tarjoaa loistavat edellytykset rauhoittumiseen ja energiavarastojen tankkaukseen. Viikkoon sisältyy esim. venyttelytuokioita ja rentoutumista. Lisäenergiaa voit hakea hoito-osaston palveluista (eri maksu) hierojan, kosmetologin ja kampaajan hellässä huomassa. Tällä viikolla vähintään kaksi yötä lomailevat voivat varata veloituksetta hoitokerran Lehmirannan suolahuoneessa. Viikko ohjelmassa yksi tunnelmallinen erikoisilta kylpylässä sekä yksi asiantuntijaluento eläkeläisen ruokavaliosta ja immuniteetistä. Alla mainitut päivätapahtumat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

• Pe 18.11. klo 16 Poppia ja rokkia ikä kaikki -konsertti ja päivätanssit: Karri Salo Hinta: 27 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman).

• La 19.11. klo 16 Rokaten ympäri maailman -konsertti ja päivätanssit: Rami Tapper Hinta: 27 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman).

Lomaohjaaja: Saara Humalamäki

Säestäjä: Junnu Lepola

Hinnat 2022:

Lomaviikko 6 vrk, 576 euroa/hlö,
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 453 euroa/hlö.

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Tutustu muiden eri mittaisten lomavaihtoehtojen hintoihin: Hinnasto

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200
lehmiranta@elakeliitto.fi