varpaat

Hyvinvointia itselle 16.–22.8.

16.8.22.8.2022
Lehmirannan lomakeskus

Tutkimusten mukaan lyhytkin, kymmenen minuutin oleilu metsässä auttaa vähentämään stressiä. Metsässä samoillessa pulssi hidastuu, verenpaine laskee ja stressitaso vähenee.

Vietä rentouttava loma ohjelmista sekä kauniista ympäristöstä nauttien. Suojellut lähiluontokohteet ja järvenranta tarjoavat loistavat edellytykset rauhoittumiseen ja energiavarastojen tankkaukseen. Lähde nauttimaan Lehmirannan uudelle laavulle luonnonrauhasta ja tulen rentouttavasta vaikutuksesta. Viikkoon sisältyy esim. venyttelytuokioita ja rentoutumista. Lisäenergiaa voit hakea hoito-osaston palveluista (eri maksu) hierojan, kosmetologin ja kampaajan hellässä huomassa.

Tällä viikolla vähintään kaksi yötä lomailevat voivat varata veloituksetta hoitokerran Lehmirannan suolahuoneessa. Viikko-ohjelmassa yksi tunnelmallinen erikoisilta kylpylässä sekä yksi asiantuntijaluento Eläkeläisen ruokavaliosta ja immuniteetistä. Alla mainitut päivätapahtumat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

Lomaohjaaja: Marja-Liisa Näränen

Säestäjä: Raija Bernitz

  • Pe 19.8.2022 klo 16 Juna kulkee-konsertti ja päivätanssit: Pehmeät Vävyt Trio

Hinta: 27 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman)

Hinnat 2022:

Lomaviikko 6 vrk, 576 euroa/hlö,
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 453 euroa/hlö.

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Tutustu muiden eri mittaisten lomavaihtoehtojen hintoihin: Hinnasto

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200
lehmiranta@elakeliitto.fi