Luonto ympärilläni

Luonto ympärilläni 6.–12.9.

6.9.12.9.2022
Lehmirannan lomakeskus

Lomaviikko sisältää sopivassa suhteessa liikettä ja lepoa. Voit osallistua mielesi mukaan puistojumppaan, retkeilyyn ja järvimaisemassa venyttelyyn, tai nauttia ympäristöstä omaan tahtiisi. Viikon aikana kuullaan tarinoita lähialueelta ja sen historiasta Lehmirannan johtajan Tanja Bergrothin kertomana. Mikäli osallistujia on riittävästi, toteutamme myös opastetun puolipäiväretken lähialueelle (eri maksu). Lehmirannan uusi laavu luonnonsuojelualueemme läheisyydessä on myös asiakkaidemme tutustuttavissa. Ohjelmassa lisäksi luontoaiheista visailua, piharasteja sekä luonnon materiaaleista askartelua. Viikon aikana tarjolla tietoa puutarhanhoidosta ja/tai metsänhoidosta, sekä tutustumista luonnonsuojelualueeseen. Alla mainitut päivätapahtumat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

• La 10.9. klo 16 Lappi sydämessäni -konsertti ja päivätanssit: Doris Taipale & Kariset Hinta: 27 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman).

Lomaohjaaja: Tuija Mannelin

Säestäjä: Make Leppänen

Hinnat 2022:

Lomaviikko 6 vrk, 576 euroa/hlö,
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 453 euroa/hlö.

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Tutustu muiden eri mittaisten lomavaihtoehtojen hintoihin: Hinnasto

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200
lehmiranta@elakeliitto.fi