Thumbnail

Luonto ympärilläni & Latinotanssien pyörteissä 19.–25.4.2022

19.4.25.4.2022
Lehmirannan lomakeskus

Lomaviikko sisältää sopivassa suhteessa liikettä ja lepoa. Tällä viikolla voit osallistua luontoviikon ohjelmaan tai vaihtoehtoisesti mennä opettelemaan latinotansseja tanssinopettaja Laura Cedrasin johdolla. Voit myös rakentaa viikon sekoitellen teemoja tai keskittyä omatoimiaktiviteetteihin ja kylpylän poreisiin. Viikon aikana kuullaan tarinoita lähialueelta ja sen historiasta Lehmirannan johtajan Tanja Bergrothin kertomana. Mikäli osallistujia on riittävästi, toteutamme opastetun puolipäiväretken lähialueelle (eri maksu). Ohjelmassa lisäksi luontoaiheista visailua, piharasteja sekä luonnon materiaaleista askartelua. Viikon aikana tarjolla tietoa puutarhanhoidosta ja/ tai metsänhoidosta.

Lomaohjaaja: Laura Cedras

Säestäjä: Pentti Rasi

la 23.4. klo 16 Hyvän mielen kevätkonsertti ja päivätanssit: Veli-Matti Friman Hinta: 25 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman) Ohjelmat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

Hinnat 2022:

Lomaviikko 6 vrk, 576 euroa/hlö,
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 453 euroa/hlö.

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Tutustu muiden eri mittaisten lomavaihtoehtojen hintoihin: Hinnasto

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200