K-Sdisco

Nostalgia- ja karaokeloma 14.–20.2.

14.2.20.2.2023
Lehmirannan lomakeskus

Tällä viikolla voit osallistua sekä karaokelauluun että nostalgialomaan omien toiveidesi ja aikataulusi mukaan. Lomaviikolla nostalgia on esillä monin eri tavoin: iloisissa ikimuistoisissa ja merkityksellisissä aiheissa, esineissä, muistoissa ja musiikissa eri vuosikymmeniltä. Karaokea pääset laulamaan päivittäin ja saat halutessasi vinkkejä laulamiseen ohjaajaltasi. Käytämme Singan karaokeohjelman taustoja.

Nostalgiaviikon teemailta on nuoruusajan DISKO! Etsi mukaan upeimmat diskovaatteesi, sillä illan paras tyyli palkitaan. Kaiva naftalista teryleenihoususi, glittermekkosi, muhkeat olkatoppaukset taikka trumpettihoususi! Tässä tilaisuudessa et voi olla ylipukeutunut. Viikon aikana harjoitellaan helppoja diskokoreografioita, joita pääset tanssimaan värivalojen loisteessa. Diskobaarissa on myynnissä nostalgiadrinkkejä. Alla mainitut päivätapahtumat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

• La 18.2. klo 16 Unton unohtumattomat -konsertti ja päivätanssit: Tanssiorkesteri Focus

Hinta päivävieraille: 35 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman).

Lomaohjaaja: Raija Bernitz

Hinnat 2023:

Lomaviikko 6 vrk, 614 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 488 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 

Yhden hengen huoneen lisämaksu 30 € /vrk. 

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200 arkisin klo 9-15
lehmiranta@elakeliitto.fi