Vanha taskukello ketjuineen almanakka-kalenterin päällä.

Nostalgiaviikko 10.–16.5.2022

10.5.16.5.2022
Lehmirannan lomakeskus

Lomaviikolla nostalgia on esillä monin eri tavoin: iloisissa, ikimuistoisissa ja merkityksellisissä aiheissa, esineissä, muistoissa ja musiikissa eri vuosikymmeniltä. Löytyykö kotoasi jokin nostalginen esine, jota muilta ei löydy? Kootaan esineet yhteen ja arvuutellaan niiden merkitystä. Nostalgiaviikon teemailta on nuoruusajan DISCO! Etsi mukaan upeimmat diskovaatteesi, sillä illan paras tyyli palkitaan. Viikon aikana harjoitellaan helppoja diskokoreografioita, joita pääset tanssimaan värivalojen loisteessa. Discobaarista nostalgiadrinkkejä kuten Sininen enkeli ja Auringonnousu.

Lomaohjaaja: Essi Leppäkoski

Säestäjä: Veli-Matti Friman

Viikonloppuna Kantriteema 13.–16.5. Viikonloppuna virittäydytään Cowboy-tunnelmaan, kokeillaan rivitanssia sekä nautitaan kantrimusiikin helmistä eri tavoin.

Pe 13.5. klo 16 Lehmirannan countryt Konsertti ja päivätanssit: Ulla & Karza Hinta: 25 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman) Ohjelmat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

Hinnat 2022:

Lomaviikko 6 vrk, 576 euroa/hlö,
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 453 euroa/hlö.

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Tutustu muiden eri mittaisten lomavaihtoehtojen hintoihin: Hinnasto

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200