Thumbnail

Senioritanssi- ja Karaokeloma 15.–21.3.2022

15.3.21.3.2022
Lehmirannan lomakeskus

Tällä viikolla voit osallistua sekä senioritanssin harjoitteluun että karaokelauluun omien toiveidesi ja aikataulusi mukaan. Senioritanssia opetetaan ja sitä on mahdollisuus harjoitella useita tunteja päivässä tanssinopettaja Laura Cedrasin ohjauksessa. Opetustunteja ei ole sidottu toisiinsa, joten kuka tahansa voi hypätä matkaan koska tahansa. Samoin karaokea pääsee laulamaan pitkin viikkoa päivittäin (ei opetusta). Kirsikkana kakun päällä yhtenä iltana Ravintolan Karaokeiltamat. Ohjelman lomassa myynnissä erikoisdrinkkejä ja naposteltavaa.

Senioritanssiohjaaja: Laura Cedras

Lomaohjaaja: Raija Bernitz

to 17.3. klo 18.30 “Mialumi sun kanssas” Runoryhmä Allit esittää humoristisen ohjelman Hinta: 25 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman) Ohjelmat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

Hinnat 2022:

Lomaviikko 6 vrk, 576 euroa/hlö,
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 453 euroa/hlö.

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Tutustu muiden eri mittaisten lomavaihtoehtojen hintoihin: Hinnasto

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200
lehmiranta@elakeliitto.fi