Thumbnail

Supisuomalainen viikko 4.–10.10.

4.10.10.10.2022
Lehmirannan lomakeskus

Lähimatkailu on vastuullista ja suomalaisuus suosittua! Viikolla perehdytään mm. suomalaisiin perinneruokiin sekä kiinnostaviin uutuusherkkuihin. Laulamme kaikille tuttuja suomalaisia lauluja ikivihreistä iskelmiin sekä kuullaan lähiseudun historiasta. Jos osallistujia on riittävästi, tehdään opastettu retki lähialueelle (eri korvaus). Ota kokeilumieli mukaan. Pääset kokeilemaan suomalaisia villityksiä; saappaan ja kännykänheittoa, Speden spelejä, humppajumppaa ym.! Viikon varrella lisäksi Suomi-ilta makuineen ja juomineen. Mieskuoro esiintyy useamman kerran viikonlopun aikana. Vuodenajan mukaan nautitaan ympäröivistä puitteista ja luonnosta. Alla mainitut tapahtumat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

Lomaohjaaja: Saara Humalamäki 

Säestäjä: Pentti Rasi 

• Pe 7.10. klo 16 Suomimusiikin helmet -konsertti ja päivätanssit: Rami Tapper Hinta: 27 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman).

Hinnat 2022:

Lomaviikko 6 vrk, 576 euroa/hlö,
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 453 euroa/hlö.

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Tutustu muiden eri mittaisten lomavaihtoehtojen hintoihin: Hinnasto

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200
lehmiranta@elakeliitto.fi