metsämaisema

Supisuomalainen viikko 7.–13.3.

7.3.13.3.2023
Lehmirannan lomakeskus

Lähimatkailu on vastuullista ja suomalaisuus suosittua! Viikon teemana on tällä kertaa Lappi ja samalla perehdytään lappilaisiin perinneruokiin. Laulamme kaikille tuttuja lauluja ikivihreistä iskelmiin sekä kuullaan lähiseudun historiasta ja nykypäivästä. Jos osallistujia on riittävästi, tehdään opastettu retki lähialueelle (eri korvaus). Ota kokeilumieli mukaan. Viikon aikana pääset kokeilemaan suomalaisia villityksiä: saappaan- ja kännykänheittoa, humppajumppaa ym.! Vuodenajan mukaan nautitaan ympäröivistä puitteista ja luonnosta. Viikon varrella lisäksi Suomi-ilta. Alla mainitut päivätapahtumat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

• Pe 10.3. klo 16.00 Suomalaisia 60- ja 70- lukujen listahittejä-konsertti ja päivätanssit: Minna Ranta ja Timo Rautala.

Hinta päivävieraille: 34€/hlö (sis. ruokailun ja ohjelman). 

Lomaohjaaja: Sinikka Koskinen

Säestäjä: Raija Bernitz

Hinnat 2023:

Lomaviikko 6 vrk, 614 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 488 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 

Yhden hengen huoneen lisämaksu 30 € /vrk. 

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200 arkisin klo 9-15
lehmiranta@elakeliitto.fi