jalat, punaiset kengät

Tanssi- ja karaokeloma 18.–21.10.

18.10.21.10.2022
Lehmirannan lomakeskus

Nyt tarjolla lyhytloma tanssin- ja karaoken ystäville. Loman aikana pääset kehittämään tanssitaitoa Juhani Tahvanaisen opissa, tanssitekniikkaa ja uusia kuvioita eri lajeissa. Lisäksi pääset harjoittamaan vientiä ja seuraamista sekä tutustumaan uusiin tansseihin toiveiden mukaan esim. iskelmätanssiin, wanhaan Tangoon, jatsifoksiin tai neliörumbaan. Lomapäivien aikana on mahdollisuus laulaa karaokea ja iltaisin on karaoketanssia. Karaoken harjoittelumahdollisuus viikon aikana ohjatusti tai itsenäisesti Singan taustoilla. Lisäksi lomaohjelmassa ohjattua sisä- ja vesiliikuntaa sekä ulkoilua kauniissa syksyisessä Lehmijärven ympäristössä. Alla mainitut tapahtumat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

To 20.10. klo 16 Tanssimusiikkia aikuiseen makuun -konsertti ja päivätanssit: Jukka Johansson & Bumerang Hinta: 28 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman).

Eläkeliiton karaokemestarikilpailut kisaillaan 22.–23.10. Lehmirannassa ja nyt onkin oiva tilaisuus saapua Lehmirantaan lomailemaan ja treenaamaan jo ennen kisaviikonloppua. Karaokemestaruuksista kilpaillaan, niin naisten kuin miesten sarjoissa, kahdessa eri ikäluokassa. Mukaan kilpailuun pääsevät Eläkeliiton piirikarsintojen voittajat joka sarjasta.

Lomaohjaaja: Raija Bernitz

Säestäjä: Pentti Rasi

 

Hinta 3 vrk: 292 euroa / hlö 2 hh puolihoidolla

Eläkeliitto ry:n jäsenhinta 3 vrk: 245 € /hlö 2 hh puolihoidolla

Yhden huoneen lisämaksu 28 € /vrk.

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Tutustu muiden eri mittaisten lomavaihtoehtojen hintoihin: Hinnasto

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200