Viikko yhdessä

Viikko yhdessä 11.–17.4.

11.4.17.4.2023
Lehmirannan lomakeskus

Tule ja tapaa tuttavia tai löydä uusia kavereita. Viikon aikana tutustut muihin lomalaisiin ryhmätöiden, kuntoliikunnan, visailujen ja keskustelutuokioiden kautta. Tule mukaan hankkimaan uusia elämyksiä ja kokemuksia. Lehmirannan ympäristö järvineen ja metsineen tarjoaa loistavat edellytykset rentoutumiseen ja kuntoiluun. Viikkoon sisältyy teemallinen ruokatapahtuma. Alla mainitut päivätapahtumat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

• ke 12.4. klo 19 Seiskytluvun iltamat -ruokatapahtuma. Esiintyjänä salolainen Pehmeät Vävyt Trio. Pukeutuminen teeman mukaan iltamaan enemmän kuin sallittua. Hinta päivävieraille: 37 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman).

• pe 14.4. klo 16 Yhteislaulukonsertti Elämän värit ja päivätanssit: Veli-Matti Friman ja Raija Bernitz. Hinta päivävieraille: 34 € /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman).

Lomaohjaaja: Raija Bernitz

Säestäjä: Veli-Matti Friman

Hinnat 2023:

Lomaviikko 6 vrk, 614 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 488 €/hlö, 2hh puolihoidolla. 

Yhden hengen huoneen lisämaksu 30 € /vrk. 

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200 arkisin klo 9-15
lehmiranta@elakeliitto.fi