lav isovanhemmat

Viikko yhdessä sekä Isovanhemmat ja lapsenlapset -loma 28.6.–4.7.2022

28.6.4.7.2022
Lehmirannan lomakeskus

Lomaviikko kerää lomalaiset yhteen läheltä ja kaukaa iloisissa merkeissä. Tällä viikolla myös sukupolvet kohtaavat Lehmirannassa. Vanhat ja nuoret osallistuvat yhdessä ja oppivat toisiltaan. Viikon aikana yhteisiä visailuja ja kisailuja, tutustumista, yhteislauluja, askartelua, aarteenetsintää sekä karkkibingoa, unohtamatta normaalia lomaohjelmaa yhteislauluineen ja tansseineen. Lisäksi monipuolisesti liikuntaa ja ulkoilua. Ollaan yhdessä! -iltamissa hauskaa tekemistä yhdessä: laulua, tanssia, kisailua, musiikkia ja huumoria. Tule mukaan hankkimaan uusia elämyksiä, kokemuksia ja ystäviä.

Lomaohjaaja: Marja-Liisa Näränen

Säestäjä: Raija Bernitz

Isovanhempien ja lastenlasten erikoishinnat: alk. 106 € / vrk /hlö (2 hh), Eläkeliitto ry:n jäsenet 91 euroa / hlö (2 hh), lapset (4–14 v.) alk. 49 euroa / vrk / hlö (2 hh). Hinta sisältää puolihoidon, ohjelman, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä iltapalan. 

Pe 1.7. klo 16.00 Tanssilattioiden parhaimmat konsertti ja päivätanssit: Sakke Kotilainen ja Focus Hinta: 25€ /hlö (sis. ruokailun ja ohjelman) Ohjelmat sisältyvät puolihoidon ja lomaviikon hintaan.

Hinnat 2022:

Lomaviikko 6 vrk, 576 euroa/hlö,
Eläkeliiton jäsenloma 6 vrk, 453 euroa/hlö.

Yksi puolihoitovuorokausi sisältää majoituksen, aamiaisen, yhden lämpimän aterian, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä lomapäivien ohjelmasisällön. Myös ajankohtaan osuvat konsertit, esiintyjät ja ohjelmalliset ruokatapahtumat kuuluvat majoittuvien asiakkaiden loman hintaan.

Tutustu muiden eri mittaisten lomavaihtoehtojen hintoihin: Hinnasto

Varaukset ja tiedustelut:

Vastaanotto ja myyntipalvelu
puh. (02) 727 5200